UVJETI KORIŠTENJA

 

Ova internet stranica www.baskavodainfo.com i srodne aplikacije su objavljeni od strane Ledine commerce d.o.o., Donji Dolac 45, 21204 Donji Dolac, OIB: 93149855069. Sadržaj na internet stranicama www.baskavodainfo.com zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno kopiranje bilo kojeg dijela internet stranica www.baskavodainfo.com, bez dozvole vlasnika autorskih prava , smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na internet stranicama www.baskavodainfo.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Ledine commerce d.o.o. Donji Dolac (dalje u tekstu: Ledine commerce) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Ledine commerce-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih internet stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih internet stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih internet stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ledine commerce se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih internet stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih internet stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih internet stranica.

Ove internet stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Ledine commerce nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Putem ove internet stranice pomažemo krajnjim korisnicima, potrošačima, pronaći ponude iz različitih kategorija (restorani, caffe i cocktail barovi, pekare i slastice, fast food, sladoled i sokovi, trgovine, wellness, izleti, zabava na moru, taxi i transferi, usluge, medical, ...) u kojima se prezentiraju pružatelji usluga. Ledine commerce se u potpunosti ograđuje i odriče svake odgovornosti vezano za točnost, potpunost i dostupnost ponuda iz navedenih kategorija s obzirom da su navedene informacije prikupljene direktno od pružatelja usluga. Svaki pružatelj usluga ostaje odgovoran svo vrijeme za točnost, potpunost i ispravnost opisnih informacija i fotografija prikazanih na našoj internet stranici. 

Korištenjem internet stranica www.baskavodainfo.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima (link).

Ledine commerce zadržava pravo izmjene sadržaja ovih internet stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ledine commerce zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.baskavodainfo.com.

Za sve primjedbe i prigovore možete nas kontaktirati putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

RENT A BOAT & SPEEDBOAT
"MOLAJ ME"
Mob 1: +385 (0)98 937 1954
Mob 2: +385 (0)92 307 3964
Adresa: Luka Baška Voda

 

RENT A SPEED BOAT "TORPEDO"
Mob.: +385 (0)98 950 5782
E-mail: mate.roscic@gmail.com
Adresa: Luka Baška Voda

 

Follow us on Facebook @BaskaVodaInfo & Instagram #baskavoda_info. 
Designed by WebMark