Poštovani,

 

Ovim putem Vam želimo predstaviti mogućnost oglašavanja na našoj stranici www.baskavodainfo.com. Naime, kao tim koji dugi niz godina surađuje s ponuđačima i potrošaćima, naročito u turističkoj sezoni, cilj nam je predstaviti domaćima, gostima, turistima sve informacije o Baškoj Vodi na jednom mjestu, s naglaskom na ponudu usluga i proizvoda te Vam nudimo da i Vi budete uvršteni u ponudu.

 

Sadržaj stranice je podijeljen u kategorije, a oglašavanje nudimo u 3 različita modela oglasa: MINI, MIDI i MAXI.

 

Oglas MINI: uključuje oglašavanje na stranici www.baskavodainfo.com u pripadajućoj kategoriji, koji se sastoji od jedne slike, imena Vaše poslovnice ili objekta, kratkog opisa (12O znakova), kontakta, facebook i web linka te google lokacije.

Oglas MIDI: uključuje sve kao i kod oglasa Mini te dodatni sadržaj klikom na oglas koji uključuje do 3 slike, po želji linkove, Vaše ocjene sa stranica poput tripadvisora i sl., dodatni opis, tekst.

Oglas MAXI: uključuje sve kao i kod oglasa Mini, te dodatni sadržaj klikom na oglas koji uključuje dodatnih 10 slika, neograničen tekst i linkove na stranice vezane uz vaše poslovanje.

Također u ponudi uz svaki paket nudimo specijalni oglas (banner) na naslovnoj stranici.

 

Za cijene i sve ostale informacije kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

RENT A BOAT & SPEEDBOAT
"MOLAJ ME"
Mob 1: +385 (0)98 937 1954
Mob 2: +385 (0)92 307 3964
Adresa: Luka Baška Voda

 

RENT A SPEED BOAT "TORPEDO"
Mob.: +385 (0)98 950 5782
E-mail: mate.roscic@gmail.com
Adresa: Luka Baška Voda

 

Follow us on Facebook @BaskaVodaInfo & Instagram #baskavoda_info. 
Designed by WebMark