Poštovani,

 

Ovim putem Vam želimo predstaviti mogućnost oglašavanja na našoj stranici www.baskavodainfo.com. Naime, kao tim koji dugi niz godina surađuje s ponuđačima i potrošaćima, naročito u turističkoj sezoni, cilj nam je predstaviti domaćima, gostima, turistima sve informacije o Baškoj Vodi na jednom mjestu, s naglaskom na ponudu usluga i proizvoda te Vam nudimo da i Vi budete uvršteni u ponudu.

 

Sadržaj stranice je podijeljen u kategorije, a oglašavanje nudimo u 3 različita modela oglasa: MINI, MIDI i MAXI.

 

Oglas MINI: uključuje oglašavanje na stranici www.baskavodainfo.com u pripadajućoj kategoriji, koji se sastoji od jedne slike, imena Vaše poslovnice ili objekta, kratkog opisa (12O znakova), kontakta, facebook i web linka te google lokacije.

Oglas MIDI: uključuje sve kao i kod oglasa Mini te dodatni sadržaj klikom na oglas koji uključuje do 3 slike, po želji linkove, Vaše ocjene sa stranica poput tripadvisora i sl., dodatni opis, tekst.

Oglas MAXI: uključuje sve kao i kod oglasa Mini, te dodatni sadržaj klikom na oglas koji uključuje dodatnih 10 slika, neograničen tekst i linkove na stranice vezane uz vaše poslovanje.

Također u ponudi uz svaki paket nudimo specijalni oglas (banner) na naslovnoj stranici.

 

Za cijene i sve ostale informacije kontaktirajte nas na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Follow us on Facebook @BaskaVodaInfo & Instagram #baskavoda_info. 

About Baska Voda  |   Links  |  Baska Voda Tourist BoardFor advertisersContact usTerms and conditions |  Cookie policy

Designed by WebMark